joi, 23 aprilie 2015


Omul  pierde in fata  sentimentelor


Nu-i spune  unui om cand  sa  ramana  sau sa  plece  el va  stii atunci cand e iubire ce sa faca , nu-i spune unui om sa  te  respecte  sau nu el oricum te trateaza cu indiferenta , nu-i spune unui om cat este tu de  importanta el oricum ii vede  pe alti , nu-i spune  nimic cum e viata ta cum plangi sau zambesti cum esti om sau poate  ai uitat , sentimentele nu ajuta la nimic esti gol si nu pentru ca  o zici tu, ceva  din tine  striga  . Nu mai poti face legatura  cu viata nu mai ai rabdare sa asculti sa vezi decat ceea  ce  se intampla  in capul tau. Sunt  puternica de  multe  ori mi-am spus  si am cedat , azi mi-am dat seama  ca  a fi puternic  nu inseamna  sa  nu cad prada  ci sa  vezi ca ai realizat ceva  frumos si a durat un timp. Un timp da a  fost s-a  dus si nu imi pare rau am avut sentimente am fost om , nu zic nu . Nu cere nimic in schimbul a  ceea ce oferi tu exista  oameni care nu vor  sa-ti ofere nupentru  ca  nu au . Exista atatea  lucruri si exista in mine dar  tu ce naiba  esti gol? Da  gol ai uitat sa  fi ceva esti un indiferent si tind  sa ti-o zic in fata  dar azi nu pot  ai plecat devreme  ,mult  prea dreveme. Ai ofilit tot  ce  era, mai rau decat trandafirii mei , ei traiesc inca  din iubirea  noastra.

Nu uita cale  de  intoarcere  este  important  atunci cand  te  intorci cum te intorci. Eu vreau sa nu ma mai intorc  in neexistenta  mea . Vreau sa  raman  clipe la  infinit sa tac sa aflu linistea care nu mai rasuna  care nu doar se ascunde care  fuge ,la  orce  moment ea  fuge se  zbate departe  de mine ma agita. Azi ce  om sunt > nu am o limita  anume traiesc in folosul amintirilor le  hranesc eu pe  ele le  duc  intr-un punct in care  isi iau zborul  si rasuna in cel mai mic  colt al vieti mele. Am un zambet inca  il am am o speranta dar cat pot s-o mai am >><??
Am iubit  cu folos si o sa  mai iubesc stiu asta  stiu nu pot sa imi tai eu din propriul drum sa ma  opresc atunci cand am obosit cel mai tare nu-I momentul sa tai picioare  sa spanzur inimi sa  fac victime asa cum ai vrea  tu. Azi e  soare e lumina e cald  sau rece e viata  asta  e  tot  ce  mai conteaza .
Nu interesez sa fac lucruri impotriva vointei tale si inteleg perfect asa e cand nu iubesti nu asa iubesti nici nu stiu daca m-ai iubit o clipa .

Azi incep o foaie alba fara de cei care nu au nevoie de mine! Nu ai nevoie  de  mine