vineri, 22 iulie 2011

Am pus punct si arunc cu bucati din mine

                   Un inger sus
Un pas  in plus
Isi ia  avant
Pluteste pana  jos crezand ca o sa'l prinda
Cade .....doare
                              Un zbor asa lent te apasa un aer poluat de zambete de chipuri frumoase de liniste cand razboiul e in plina desfasurare.
A cazut pe chipul tau frumos copila un bob mare de roua si te inspira sa cazi neclintita in iarba sa privesti in gol spre cer si ai o privire pierduta care clatina zborul lent si  obosit al pasarilor si incetineste vantul ce se sprijina printre ramurile  copacilor, saracii au imbatranit sub privirea fluturilor care  au inceput si ei sa cada zdrobiti de ticaitul ceasului care e intr’o continua plutire spre ceata culeasa in plicul amintirilor.
Cade incet leganata de vant  un gand bun cade in paradisul din gradina mea mare.Iese un agitat vant  si se ascunde in privire si vreau al simti dar fuge de mine .
                 Oare cand va inceta acest joc nenorocit  sa pot  si eu zambi !??
Doar zborul pasarilor mai poate  fi asa de meschin doar ceata de pe padurile inverzite fara pic de sentiment care doar soptesc facand un ecou insuportabil ce trece prin aripile gingase ale cocorilor cand vor inceta sa mai existe sau cel putin sa nu mai strabata firea mea agitata.
E asa frumos sa privesti pe geam printr’o oglinda sparta sa vezi cum ploaia  ucide iar alte  suflete de oameni prinsi intr’un razboi parca ar fi ultimul lor grai. Razboiul se patrunde in clipa si imi da motive de vinovatie si vreau sa pot si eu  a ma juca in nestiire sa pot  zbura in nemurire.
                       Se face rece... amintirile reinviu in propria mea fiinta si imi ofera momente de euforie «  vad un copil cu flori negre in mana ,vad ochii lui plini de gandire si iubire iar cand incep sa simt parca sunt zugrumata in crengile dese ale pomilor ce nu imi lasa atitudinea mea  de om sa  fiu in zbor ca pasarile libere ce mai alaltaieri se jucau in gradina.
Prinsa in momente ale trecutului voi deveni si eu alt copil pe pajistea moale ma  voi plimba iar cioburile desprinse din soare le  voi aduna  si voi juca un nou puzzle despre cum va  fi viata mea

miercuri, 20 iulie 2011

Lacrimi moarte sub o masca

             Hai sa iti arat cum scriu cu lacrimi , hai sa iti arat un copil in plina splendoare distruganduse.
    As vrea sa pot sa iti arat cat mai mult in adanc.
Un inger in durerea lui e un mar necopt putred lipsit de soare el moare.
Sunt atatea valuri duse de ganduri purtate prin suflet trairi si gesturi redate la fiecare  clipa a fiecarei trairi a pleoapelor ochilor ce  au o stralucire.
Cum ar  fi sa patrund in tine sa nu mai ies de frica ca  voi fi distrusa in lumea asta pustie putreda pe alocuri plina de plicuri ale urii.
     De ce  nu poti trai in tine  om mort ?
Te privesti cu o alta oglinda vezi masca urii tale si a  cunostintei ca maine nu va fi la fel si te gandesti care  este  destinul tau.
Inlocuiesc  cheia veche de la masca si uit ca o cheie ruginita in timp e o cheie ce  deschide  necunoscutul.
Vorbesc de un necunoscut care te trezeste in groaza si vrei sa iesi afara sa’ti dai seama ca  tu chiar esti vinovata.
Patrunzi ca o fantasma intr’o alta viata ,respira greu in acea lume minunata si cade de pe o treapta si incearca sa  aspire catre o viata iar prinsa in tine sti ca  vine timpul  ia o cutie arunca lucruri inutile.
Ma zbat in moarte pt ca  acolo e viata .A cazut in plina ei splendoare pe fata si sa scurs in paharul de pe masa.
Ai inceput sa ma  crezi ca viata mea e roz. Culori ce descriu un suflet, al tau suflet, al meu suflet e prins intr’o plasa a viselor o alta  mireasma si cu lanturi de  flori  care  se descriu pe fata.
   Uita copila si omoarati timpul in lacrimi si stoarcel pe fata iar inocentei tale dai gustul dureri iar  atunci vei fi cu adevarat  ADORATA.

duminică, 17 iulie 2011

A fost deajuns o clipa

Nu stiu cum sa incep sa iti spun lucruti banale despre o fata de 17 ani simpla si modesta retrasa nu ar fi absurd sa iti spun . sa iti spun lucruri care nu ma caracterizeaza ca beau fumez ma dezbrac doar sa fac cuiva pe plac nu nu sunt gen poate e mai bine sa incep cu « eu » un copil doar m’ai vazut .
Si incep sa adancesc in ceea ce ma priveste tu si eu subliniez ca cuvantul noi nu e existent imi pun intrbarea dc ? Si incepe povestea mea din sufletul meu nu ? doar asta vrei sa afli ce am in adanc . Un adanc ce nu poate fi privit din n’afara ma intreb oare cand vei patrunde in el ? doar atunci cand ochii mei se vor opri din ploaie atunci cand nu voi mai domni in tacerea mea .E greu cu increderea in cuvinte in oamenii increderea in mine insumi . Crd ca acum te intrebi ce tot vorbesc aici sa iti spun pe intelesul cuvintelor tale mie frica de propria mea persoana mie teama sa ranesc prin gesturi fapte gand un singur cuvant un singur pas spre tine nu ca sa fiu aproape de tine poate te ranesc . Si incep sa ma gandesc la trecut era iubire dar imi era dor sa privesc un chip sa ating un suflet prin cuvinte prin gesturi dar a venit ziua / aud vocea ta cnd ma suni te astept sti am inceput sa gandesc daca nu ii place cum arat ? e o intrebare corecta ar trebui sa ma gandesc ? merg cu pasi grabiti te vad nu mai stiu nimic tot pare absurd e vis baaa dar te vad nu nuj ce am in minte in suflet sunt goala ma tragi catre tine nu am reactie si inca crd ca e un vis nu mai gandesc si cand ma ia in brate simt , traiesc . Te intrebi daca e logic raceala cu care te’am tratat ,nu ? grija cum te simti tu e mai mare decat sa ma gandesc la tine tipic mie si asa pierd eu atunci cand iubesc .
Te vreau aproape dar te tin departe mie frica !? si atunci dc simt ca te iubesc , eu te iubesc pt ca acum te vreau mie dor sa ma iei in brate un gest simplu dar care ma face mai fericita cea mai fericita fata Rascolesc si ma pierd in camera simt parfumul tau peste tot simt parfumul pe hainele pe care le’am purtat si totusi mai crezi ca nu te iubesc ? te caut peste tot nu te gasesc te’am avut acum nu te am dc ? m’am blocat dc ?  m’am schimbat  totul era nou pt mine fapt ca erai langa mine ne tineam de mana totul era nou nu ai cum sa ma intelegi J . Cate am pe suflet ma tot intreb si multe pe care nu le exprim mereu am fost un copil tacut. Dar ce stiu, stiu ca am gresit stiu ca pot invata stiu ca pot a ma schimba dar tu ce sti ? eu vreau , tot ce vreau e sa am pe cineva cine sa ma inteleaga sa ma accepte asa cum sunt , ce sa mai vreau sunt fericita nuj daca pe deplin dar stiu ca sunt . Asteptati ca sa iti arat ca te iubesc ? eram agitata nu ma gandeam neaparat pt cateva clipe sa iti arat tot ce simt , poate eu m’am multumit doar cu cateva clipe cu tine cu gesturi infantile iar retagerea  din bratele tale nu e fapt ca nu te iubesc eu nu imi explic gestul !!! Te Iubesc mai mlt dct imi iubesc propria me a fiinta tin mult la tine nu vreau sa te pierd nu si tu nu mai suport
Gandeste’te la tot as vrea sa stiu si eu tu ce vrei , vei merge mai departe cu mine sau renunti ca sa devi doar un vis